B Smart, Buy Smart, Pet Smart!
Pentru informatii si comenzi ne puteti gasi la tel: 021.2.50.50.50 sau 0723.325.215, email:office@petsmart.ro

Autentificare

Ajutor

Cum comand?

Comenzile se pot face direct online sau prin telefon la 021.2.50.50.50 sau 0723.325.215 (luni - vineri: 08.00 - 16.00)

Program de lucru:

 • Program birouri:
  Luni - vineri: 08.00 - 16.00
  Sambata: inchis
  Duminica: inchis
 • Program livrari:
  Luni - vineri: 08.00 - 20.00
  Sambata: 10.00 - 14.00
  Duminica: nu se fac livrari

Termeni de Livrare:

 • Important:
  Pet shop-ul nostru livreaza hrana si accesorii pentru animale pe tot teritoriul Romaniei. Costurile si termenii de livrare variazadupa cum urmeaza:

 • In Bucuresti:
  Livrarea este gratuita in Bucuresti pentru comenzile peste 100Ron. Pentru comenzile sub aceasta valoare se percepe o taxa de livrare de 10Ron. Dupa efectuarea comenzii un operator petsmart va va contacta telefonic pentru stabilirea datei si orei de livrare. Comanda va fi livrata de catre un curier la adresa indicata de dvs. si in intervalul orar specificat de dvs. Termenul de livrare al produselor este de 3 zile lucratoare, exceptie facand produsele express care pot fi livrate in aceeasi zi cu conditia ca sa fie primita comanda pana in ora 9am. Plata comenzii se face direct la curier in momentul livrarii.

 • In zonele limitrofe Bucurestiului (la marginea orasului sau in zona de centura):

  In zonele limitrofe Bucurestiului (soseaua de centura) livrarea este gratuita SAMBATA pentru comenzile de peste 150Ron.

  Pentru comenzile de peste 150 cu livrare in timpul saptamanii in zonele limitrofe Bucurestiului, se percepe o taxa de transport de 10Ron

  Pentru comenzile sub 150Ron cu livrare sambata in zonele limitrofe Bucurestiului, se percepe o taxa de transport de 10Ron.

  Pentru comenzile sub 150Ron cu livrare in timpul saptamanii in zonele limitrofe Bucurestiului, se percepe o taxa de transport de 20Ron.

  Pentru comenzile in zonele limitrofe Bucurestiului plata comenzii se face in momentul primirii acesteia. Termenul de livrare al produselor variaza intre 1- 3 zile lucratoare.

 • In afara Bucurestiului:

  In afara Bucurestiului se pot face livrari prin Posta Romana sau prin firmele de curierat rapid. Taxele de transport pentru livrarea in afara Bucurestiului sunt suportate de catre cumparator. Aceste taxe de transport variaza in functie de modalitatea de livrare aleasa. De asemenea, termenul de livrare variaza in functie de modalitatea de livrare aleasa astfel:
  - prin Posta Romana termenul de livrare este de 7 - 14 zile lucratoare
  - prin curierat rapid termenul de livrare variaza intre 2 - 5 zile lucratoare.
  Atentie: prin Posta Romana nu se livreaza colete cu greutatea peste 14kg.

  Taxele de transport variaza si ele in functie de modalitatea de livrare aleasa:
  - prin posta romana taxele variaza in functie greutatea, volumul si valoarea coletului. Taxa minima este de 10Ron;
  - prin curierat rapid taxele sunt calculate astfel: 14Ron pentru primul kg al coletului + 1ron/fiecare kg suplimentar + 11ron taxa ramburs + 1ron/fiecare kilometru de la localitate pana la resedinta judet.

  Pentru livrarile prin Posta Romana cumparatorul va primi la adresa indicata in comanda un aviz de la oficiul postal cel mai apropiat. Cu acest aviz comanda se poate ridica de la acel oficiu postal.
  Atentie: la ridicarea coletului este necesar un document de identitate care sa contina numele destinatarului precum si adresa de livrare (in cazul in care adresa din buletin nu corespunde cu adresa de livrare este necesar un document care sa ateste faptul ca destinatarul locuieste la acea adresa)

  Plata comenzilor din afara Bucurestiului se face prin sistem ramburs.

Produsele EXPRESS:

Produsele express sunt produsele ce pot fi livrate in aceeasi zi daca se plaseaza comanda pana in ora 9am. Livrarea se face in limita stocului disponibil. Nu se pot face livrari express in zilele de Sambata si Duminica.

Date de contact:

Pet shop-ul nostru comercializeaza hrana si accesorii pentru animale si, fiind online, este deschis non-stop. La telefon ne puteti gasi de de luni pana vineri intre orele 08.00 si 16.00 la: 021.2.50.50.50 sau: 0723.325.215. In rest ne puteti contacta si pe e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Cautare MarcaLinkuri Utile

Cos Cumparaturi