B Smart, Buy Smart, Pet Smart!
Pentru informatii si comenzi ne puteti gasi la tel: 021.2.50.50.50 sau 0723.325.215, email:office@petsmart.ro

Autentificare

Termeni de livrare

Important:

Pet shop-ul nostru livreaza hrana si accesorii pentru animale pe tot teritoriul Romaniei. Costurile si termenii de livrare variazadupa cum urmeaza:

In Bucuresti:

Livrarea este gratuita in Bucuresti pentru comenzile peste 100Ron. Pentru comenzile sub aceasta valoare se percepe o taxa de livrare de 10Ron. Dupa efectuarea comenzii un operator petsmart va va contacta telefonic pentru stabilirea datei si orei de livrare. Comanda va fi livrata de catre un curier la adresa indicata de dvs. si in intervalul orar specificat de dvs. Termenul de livrare al produselor variaza intre 1 si 3 zile lucratoare, in functie de produsele comandate. Plata comenzii se fce direct la curier in momentul livrarii.

In zonele limitrofe Bucurestiului (la marginea orasului sau in zona de centura):

In zonele limitrofe Bucurestiului (soseaua de centura) livrarea este gratuita SAMBATA pentru comenzile de peste 150Ron.

Pentru comenzile de peste 150 cu livrare in timpul saptamanii in zonele limitrofe Bucurestiului, se percepe o taxa de transport de 10Ron

Pentru comenzile sub 150Ron cu livrare sambata in zonele limitrofe Bucurestiului, se percepe o taxa de transport de 10Ron.

Pentru comenzile sub 150Ron cu livrare in timpul saptamanii in zonele limitrofe Bucurestiului, se percepe o taxa de transport de 20Ron.

Pentru comenzile in zonele limitrofe Bucurestiului plata comenzii se face in momentul primirii acesteia. Termenul de livrare al produselor variaza intre 1- 3 zile lucratoare.

In afara Bucurestiului:

In afara Bucurestiului se pot face livrari prin Posta Romana sau prin firmele de curierat rapid. Taxele de transport pentru livrarea in afara Bucurestiului sunt suportate de catre cumparator. Aceste taxe de transport variaza in functie de modalitatea de livrare aleasa. De asemenea, termenul de livrare variaza in functie de modalitatea de livrare aleasa astfel:
- prin Posta Romana termenul de livrare este de 7 - 14 zile lucratoare
- prin curierat rapid termenul de livrare variaza intre 2 - 5 zile lucratoare.
Atentie: prin Posta Romana nu se livreaza colete cu greutatea peste 14kg.

Taxele de transport variaza si ele in functie de modalitatea de livrare aleasa:
- prin posta romana taxele variaza in functie greutatea, volumul si valoarea coletului. Taxa minima este de 10Ron;
- prin curierat rapid taxele sunt calculate astfel: 14Ron pentru primul kg al coletului + 1ron/fiecare kg suplimentar + 11ron taxa ramburs + 1ron/fiecare kilometru de la localitate pana la resedinta judet.

Pentru livrarile prin Posta Romana cumparatorul va primi la adresa indicata in comanda un aviz de la oficiul postal cel mai apropiat. Cu acest aviz comanda se poate ridica de la acel oficiu postal.
Atentie: la ridicarea coletului este necesar un document de identitate care sa contina numele destinatarului precum si adresa de livrare (in cazul in care adresa din buletin nu corespunde cu adresa de livrare este necesar un document care sa ateste faptul ca destinatarul locuieste la acea adresa)

Plata comenzilor din afara Bucurestiului se face prin sistem ramburs.

Cautare MarcaLinkuri Utile

Cos Cumparaturi