B Smart, Buy Smart, Pet Smart!
Pentru informatii si comenzi ne puteti gasi la tel: 021.2.50.50.50 sau 0723.325.215, email:office@petsmart.ro

Autentificare

PROMO Pachet Test Sanabelle 3x400g

PROMO Pachet Test Sanabelle 3x400g

( Sanabelle )
42 Lei
36 Lei
Salvati: 6 Lei

Pachetul contine 3 pungi de 400g de Sanabelle care se afla in acel moment pe stoc. Acestea nu sunt neaparat toate diferite.

Sanabelle este o hrana ideala pentru pisici adulte (1 - 8 ani), pentru pisici cu activitate normala, recomandat pentru pisicile de apartament.

Sanabelle:
- este foarte bine digerabil
- mentine greutatea ideala
- regleaza flora intestinala si scaunul
- reduce mirosurile neplacute ale scaunului

Pisicile sunt carnivore. De accea Sanabelle contine substante brute de calitate superioara de origine animala ca de exemplu carnea de pasare si ouale.

Sanabelle NU contine coloranti artificiali sau arome si este fabricata fara organisme modificate genetic, substante granulate sau orice alte produse provenind din reziduuri de origine animala.

Caracteristici:
- Continutul adecvat, bine echlibrat, de acizi grasi omega 3 si omega 6 si adaugarea unui important microelement - zinc sub forma de chelat de zinc - compus organic foarte activ, asigura o vitalitate durabila, o vedere perfecta, o piele neteda, o blana stralucitoare si in plus sprijina imunitatea naturala a pisicii dumneavoastra.
- Folosirea specifica a unor fibre de plante pentru o reducere a formarii ghemurilor de par si eliminarea din intestin a ghemurilor de par care au fost deja formate (sistem de tranzit a ghemurilor de par).
- Continutul de ingrediente brute naturale, folosirea fructo-oligozaharidelor, mineralelor naturale usor de asimilat si a semintelor de in, stimuleaza flora intestinala necesara pisicii dumneavoastra, reduce mirosurile neplacute ale scaunului si asigura astfel o digestie optima.
- Componentele special selectionate din hrana pentru pisici determina o reducere a pH-ului urinei si in combinatie cu un continut de magneziu redus previn formarea calculilor urinari. In plus, agentul special de tranzit al apei provoaca in mod natural absorbtia si eliminarea apei, prevenind astfel formarea de calculi urinari.

Canitatea zilnica de hrana (aceste cantitati sunt orientative deoarece nevoile zilnice de hrana pot varia in functie de individ; ajustati cantitatea zilnica de hrana pentru a mentine greutatea ideala a pisicii)

Greutatea pisicii (kg)
Ratie (g/zi)
3 - 4
45 - 60
4 - 5
60 - 75
5 - 6
75 - 90
6 - 7
90 - 105
+
-

Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.

Cautare MarcaLinkuri Utile

Cos Cumparaturi